Patronat Comarcal de Turisme de l'Alta Ribagorça

Benvinguts a la Web de l'Alta Ribagorça!


Esteu aquí: Inici Agenda El Consell Comarcal organitza pel proper dissabte la IV Jornada d’Associacions de l’Alta Ribagorça

El Consell Comarcal organitza pel proper dissabte la IV Jornada d’Associacions de l’Alta Ribagorça

— arxivat sota:

El Consell comarcal de l’Alta Ribagorça amb la col•laboració dels ajuntaments i de les associacions de la comarca ha organitzat per al proper dissabte, 1 de desembre la IV Jornada d’Associacions de l’Alta Ribagorça, que es realitzarà al poliesportiu del Pont de Suert.

Què
  • Esdeveniment popular
Quan 01/12/2012
de 11:00 am a 08:00 pm
On Poliesportiu del Pont de Suert
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

El Consell Comarcal organitza pel proper dissabte la IV Jornada d’Associacions de l’Alta Ribagorça

 

La fira s’ha consolidat com a referent per les associacions

 

Està confirmada la presència de 29 associacions

 

El Consell comarcal de l’Alta Ribagorça amb la col·laboració dels ajuntaments i de les associacions de la comarca ha organitzat per al proper dissabte, 1 de desembre la IV Jornada d’Associacions de l’Alta Ribagorça, que es realitzarà al poliesportiu del Pont de Suert.

Aquesta fira, que començarà a les 11 hores i finalitzarà a les 20h , té per objectiu donar a conèixer, entre la població ribagorçana, el teixit associatiu existent a la comarca i fomentar la participació de la població a les activitats que realitzen les associacions.

La Jornada d’entitats es desenvolupa en diferents espais: un d’exposició reservat a les associacions, on aquestes donen a conèixer les seves activitats; un segon espai on els visitants poden participar en diverses activitats que oferiran diversos clubs i associacions; i un tercer espai reservat a donar informació a les associacions i les institucions sobre les activitats que realitzen.

La jornada, que està oberta a tots els públics finalitzarà amb el nou espectacle organtizat per la Colla de Diablesses i Diables del Pont de Suert.

Jose Antonio Troguet, president del Consell Comarcal ha comentat “que aquest any hi hauran algunes novetats; la primera és la presentació a la societat de l’ agrupacions de productors agroalimentaris de la comarca i de l’agrupació de productors, artesans i artistes de la comarca, amb els que estem treballant des de finals de l’any passat. L’altra novetat és que farem un mercat de 2a mà i d’intercanvi per tal d’afavorir el consum responsable”.

D’altra banda, també ha afegit que “la fira és una oportunitat perquè es visualitzi el treball que realitzen les associacions durant tot l’any i que moltes vegades no es prou valorat”.

 

Les persones interessades en participar en el mercat de 2a mà i d’intercanvi en el que es canviaran i vendran articles en bon estat i que ja no es necessiten (joguines, llibres, música, videojocs, etc.) s’han de posar en contacte amb el Consell Comarcal i/o el Centre de Formació d’adults.

 

Durant la Jornada, les entitats DYA Pirineu  i la Fundació Catalunya Caixa, portaran a terme la campanya “el joc de regalar, Jugues?” per la recollida de joguines.

 

Aquesta Jornada de les associacions s’ha anat consolidant amb el pas de les edicions ja que en cada edició s’hi sumen noves associacions i la visiten una mitja de 400 persones.

 

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Accions del document
Informació útil
  • Punts d'Informació
  • Adreces i Telèfons d'Interès
  • Com Arribar
© Patronat Comarcal de Turisme de l'Alta Ribagorça  |  Av. Victoriano Muñoz, 48 25520 El Pont de Suert  |  Tel. 973 69 04 02 Fax. 973 69 05 75  |  pturisme@ccar.ddl.net

Semic Internet
Loading...