Patronat Comarcal de Turisme de l'Alta Ribagorça

Benvinguts a la Web de l'Alta Ribagorça!


Esteu aquí: Inici Agenda XIII CRONOBOULDER LA FARRADURA

XIII CRONOBOULDER LA FARRADURA

Què
Quan 05/10/2013
de 10:00 am a 10:00 pm
On Boí
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

Un any més, des del Centre Excursionista de l’Alta Ribagorça (CEAR) organitzem pel proper 5 d’octubre la XXIII Cronoboulder la Farradura. Pels que no coneixeu la competició, es tracta d’una prova que consta de les següents activitats:

 

-          Matí: Competició de Bloc en algun indret de la comarca, que donem a conèixer poc temps abans de la prova per tal d’intentar que sigui un lloc nou per als participants. Es realitza sempre a l’aire lliure en blocs, normalment de granit, on els participants han de ressoldre els blocs i acumulen un nombre determinat de punts segons la seva actuació.

 

-          Migdia: dinar popular

 

-          Tarda: Escalada infantil al poble de Boí.

 

-          Vespre: cronoboulder. Els participants fan un recorregut cronometrat per las parets de les cases del poble, acabant en la emblemàtica arcada de la plaça del Treio. Aquí s’acaba de ressoldre la classificació.

 

-          Nit: entrega de premis i sorteig de material.

 

Com cada any i, per tal de fer posible l’encontre, agarïrem la vostra col.laboració ja sigui enviant material, revistes, premis en forma de cursos, forfaits, etc. Recordem que cal fer els enviaments a la següent adreça:

 

Casa Carlà

Passeig Sant Feliu 6

25527 Barruera, Vall de Boí

Telèfon 973694061

 

Per a qualsevol dubte, podeu trucar-nos al telèfon 629876769 (Anna) o enviar un mail a cronobouldrelafarradura@gmail.com

 

Esperem que, després de 22 anys, la Cronoboulder continui essent un éxit gràcies a vosaltres!

 

Atentament

Centre Excursionista de l’Alta Ribagorça

 

 

 

 

 

Un año más, des del Centre Excursionista de l’Alta Ribagorça (CEAR) organizamos el próximo 5 de octubre la XXIII Cronoboulder la Farradura. Para los que no conocéis la competición, se trata de una prueba que consta de les siguientes actividades:

 

-          Mañana: Competición de Bloque en algún paraje de la comarca, que damos a conocer poco tiempo antes de la prueba, intentando que sea un lugar nuevo para los participantes. Se realiza siempre en un entorno natural, con bloques, normalmente de granito, donde los participantes tienen que resolver las pruevas i acumulan un numero determinado de puntos según su actuación.

 

-          Mediodía: comida popular

 

-          Tarde: Escalada infantil en el pueblo de Boí.

 

-          Tarde.Noche: Cronoboulder. Los participantes hacen un recorrido cronometrado por las paredes de les casas del pueblo, acabando en la emblemática arcada de la plaza del Treio. Aquí se acaba de resolver la clasificación.

 

-          Noche: entrega de premios i sorteo de material.

 

Como cada año y, para hacer posible el encuentro, agradeceremos vuestra colaboración enviando material, revistes, premios en forma de cursos, forfaits, etc. Recordamos que los envíos han de hacerse a la dirección:

 

Casa Carlà

25527 Barruera, Vall de Boí

Telèfon 973694061

 

Para a cualquier duda, podéis llamarnos al teléfono 629876769 (Anna) o enviar un mail a cronobouldrelafarradura@gmail.com

 

Esperamos que, después de 22 años, la Cronoboulder continúe siendo un éxito gracias a vosotros!

 

Muchas gracias

Centre Excursionista de l’Alta Ribagorça

 

Cronoboulder

Accions del document
Informació útil
  • Punts d'Informació
  • Adreces i Telèfons d'Interès
  • Com Arribar
© Patronat Comarcal de Turisme de l'Alta Ribagorça  |  Av. Victoriano Muñoz, 48 25520 El Pont de Suert  |  Tel. 973 69 04 02 Fax. 973 69 05 75  |  pturisme@ccar.ddl.net

Semic Internet
Loading...