Patronat Comarcal de Turisme de l'Alta Ribagorça

Benvinguts a la Web de l'Alta Ribagorça!


TAÜLL ORGÀNICS

TaüllOrgànics desenvolupa, a partir de cultius ecològics de plantes aromàtiques i medicinals, Cosmética Natural de l’Alta muntanya. Esta especialitzada en cultius ecològic de flora autóctona i té el primer cultiu d’àrnica (Arnica montana, L.) de la península. Es podem comprar els productes a les botigues de la comarca. Organitza, durant el estiu, visites als cultius i cursos teórics-pràctics sobre botánica, cultius ecològics del PAM, etnobotànica i herbes remeieres, a més de cursos especializats en formulació natural/ecològica de productes cosmètics.

Número de registre RSI:
Nom del titular:
 
TaullOrganics4
 
DADES EMPRESA:
 
Adreça i població:  Cap del Riu, 3 - 25524 Taüll
Telèfon: 630 880 850
Correu electrònic info@taullorganics.com
 
PRODUCTES:
 
Tradicionalment, als pobles del Pirineu s’alleujaven els cops i dolors musculars aplicant-hi tintura d’àrnica. No hi havia cap casa de consideració que no tingués aquest remei tan popular, ja que des de sempre ha estat considerada el millor antiinfl amatori natural. Avui dia aprofi tem les seves propietats antiinflamatòries, analgèsiques i antibacterianes per calmar dolors i tensions musculars, per tractar cops i blaus, alleujar dolors reumàtics i articulars i també per tractar alguns problemes de la pell. Les seves flors grogues i brillants, que tant abundaven abans als prats pirinencs, avui es troben en perill d’extinció. A taüllOrgànics, preocupats per la seva escassetat i encoratjats per les seves múltiples propietats terapèutiques, vam començar a cultivar-la a Taüll – la Vall de Boí, i hem obtingut el primer cultiu ecològic certificat de l’Estat espanyol.
 
TaullOrganics3
TaullOrganics1
TaullOrganics2
Accions del document
© Turisme Alta Ribagorça
© Turisme Alta Ribagorça
© Turisme Alta Ribagorça
Informació útil
  • Punts d'Informació
  • Adreces i Telèfons d'Interès
  • Com Arribar
© Patronat Comarcal de Turisme de l'Alta Ribagorça  |  Av. Victoriano Muñoz, 48 25520 El Pont de Suert  |  Tel. 973 69 04 02 Fax. 973 69 05 75  |  pturisme@ccar.ddl.net

Semic Internet
Loading...