Pesca | Alta Ribagorça
Pesca imatge

Pesca

La diversitat d'escenaris combinada amb la pluralitat d'espècies fan de l'Alta Ribagorça un destí especial pels amants de la naturalesa en general i de la pesca esportiva en particular.

La comarca de l’Alta Ribagorça disposa dels rius Noguera Ribagorçana i Noguera de Tor, tant de trams lliures com de vedats. Hi ha vedats de captura i solta, per a aquells que gaudeixen de la pesca més esportiva; vedats tradicionals, per als que volen assaborir una bona truita, i vedats intensius amb exemplars de viver que permeten gaudir de la pesca als que s’inicien i també als més veterans, per les facilitats d’accessibilitat i trànsit a la llera del riu.

La truita autòctona és l’espècie més apreciada, entre la qual es distingeixen variables en mida i comportament. La combinació d’escenaris i espècies fa que els pescadors pugin practicar diferents modalitats, com són la pesca amb mosca, l’spinning o canya curta i l’esquer natural o canya llarga, així com la pesca des d’embarcació i des de la riba.

Associació de pesca esportiva de la Vall de Boí
Ctra. de Durro, 5. 25527 Barruera  Tel. 609 327 029
pesca@pescavallboi.com
www.facebook.com/pescavallboi

Societat de Pescadors Esportius Alta Ribagorça
Av. Victoriano Muñoz, 25, 1r. 25520 El Pont de Suert
spearps@hotmail.com

Escola de Pesca de la Vall de Boí
Tel. 662 331 523 – rgdavilaes@yahoo.es
Cursets de pesca individuals i col·lectius a tota la comarca. Iniciació, pesca amb mosca i dia de pesca.

Qué vols fer?
Gaudeix de l'autèntic Pirineu

Patronat Comarcal de Turisme de l'Alta Ribagorça | Av. Victoriano Muñoz, 48 | 25520 El Pont de Suert | Tel. 973 69 04 02 | pturisme@ccar.ddl.net