Baró | Alta Ribagorça
Baró imatge

Baró

1 Espiga
Plaça Santa María
25528 Taüll
Tel. 973 696 602 / 691 300 122
www.casabarotaull.com

Casa Baró de Taüll és una casa pairal, amb més de 800 anys d'història. Totalment reformada per a que l'estància sigui la millor possible. Situada de manera privilegiada amb unes vistes cap a l'ermita de Sant Climent úniques.
Aquesta casa de més de 800 anys d’història és perfecta per a grups de 10 a 12 persones. Gran, àmplia i molt espaiosa, plena de detalls que fan sentir-te un més a la Vall de Boí.
Consta de cinc habitacions totes amb bany complet, tres de les cuals son dobles i dues son triples. En tot moment, hi ha possibilitat d’afegir en cualsevol habitació una cuna.
A la planta baixa ens trobem amb una sala de més de 40 metres cuadrats, on hi ha una cuina oberta totalment equipada, conectada amb el menjador per a que el grup no estigui separat en cap moment i així pogueu passar les vacances tots junts. La taula està preparada per a que els grups grans, s’assentin tots junts a la taula.
La casa també consta al seu exterior amb una barbacoa, amb llenya inclosa. Una terrassa amb unes vistes úniques a l’esglèsia de Sant Climent i pàrquing privat per als clients de la casa rural.

Qué vols fer?
Gaudeix de l'autèntic Pirineu

Patronat Comarcal de Turisme de l'Alta Ribagorça | Av. Victoriano Muñoz, 48 | 25520 El Pont de Suert | Tel. 973 69 04 02 | pturisme@ccar.ddl.net