L'Abadia | Alta Ribagorça
L'Abadia imatge

L'Abadia

Castellars, s/n
25529 Castellars
Tel. 629 480 204

Petit negoci familiar, situat en plena natura. Castellars, és un petit poble de tres cases, on podreu trobar tranquil-litat i on podreu gaudir de la bona cuina casolana, cuinada com s'ha fet sempre, amb estima i tradició. És un lloc ideal per passejar de manera tranquil-la o per fer grans caminades i per anar amb bicicleta.

Casa rústica, situada a la comarca de l'Alta Ribagorça, que juntament amb la casa pairal de la propietària, formen el nucli de població, anomenat Castellars. L'edifici singular, és digne de menció, ja que en altres temps fou l'abadia del poble, conservant quelcom de la seva estructura inicial, i és per aquesta circumstància, que se li ha donat el nom de l'Abadia de Castellars.

La casa consta de dues plantes, a la primera hi trobem el restaurant, la cuina, un bany i una sala d'estar amb una llar de foc. A la segona planta hi són les quatre habitacions dobles, provistes totes de calefacció i bany complet, cal destacar les vistes panoràmiques des dels seus balcons. Aquest entorn natural magnífic, on podràs gaudir de la tranquil·litat del lloc, a més d'un tracte familiar i directe.

Qué vols fer?
Gaudeix de l'autèntic Pirineu

Patronat Comarcal de Turisme de l'Alta Ribagorça | Av. Victoriano Muñoz, 48 | 25520 El Pont de Suert | Tel. 973 69 04 02 | pturisme@ccar.ddl.net