Jornades gastronòmiques Km0 de l'Alta Ribagorça | Alta Ribagorça
Jornades gastronòmiques Km0 de l'Alta Ribagorça imatge

Jornades gastronòmiques Km0 de l'Alta Ribagorça

De l'1 d'octubre al 31 d'octubre tasta el productes locals i de proximitat en diversos restaurants de la comarca

HISTÒRIA DE LES JORNADES GASTRONÒMIQUES KM0 DE L’ALTA RIBAGORÇA
L'any 2019, neixen les primeres Jornades Gastronòmiques KM0 de l'Alta Ribagorça, agafant el relleu de les anteriors Jornades Gastronòmiques del Bolet, amb vint-i-quatre anys de trajectòria, i amb l'objectiu de donar un aire més innovador i actual, amb un nou format i buscant promocionar els productes de proximitat del territori.
Durant aquestes dues edicions anteriors, l'organització de les jornades ha facilitat tant als mateixos restaurants com als assistents, donar a conèixer el treball dels productors locals apostant per un segell propi i de qualitat dels productes ribagorçans i essent un referent en la gastronomia de tardor.
Aprofitant aquesta riquesa autòctona, els caps de setmana des de l' d'octubre al 31 de novembre, diversos restauradors i el Patronat Comarcal de Turisme, organitzaran les esmentades Jornades.
Aquestes jornades són un vehicle de promoció de la riquesa gastronòmica de l'Alta Ribagorça i un bon esdeveniment de tardor de la nostra terra, alhora que repercuteixen favorablement en la dinamització econòmica de la comarca.

Qué vols fer?
Gaudeix de l'autèntic Pirineu

Patronat Comarcal de Turisme de l'Alta Ribagorça | Av. Victoriano Muñoz, 48 | 25520 El Pont de Suert | Tel. 973 69 04 02 | pturisme@ccar.ddl.net