La tardor arriba carregada de sabor a l’Alta Ribagorça: durant el mes d’octubre podreu tastar els millors productes del territori als diversos restaurants de la comarca que participen a la 2ª edició de les Jornades Gastronòmiques KM0.
Amb propostes elaborades amb productes de proximitat -com les carns de vedella, poltre o corder, els formatges, les maduixes i pomes, la mel, les herbes aromàtiques, els bolets o el pa artesà- set restaurants de la comarca ofereixen menús que posen de manifest la riquesa de la nostra gastronomia i la qualitat dels productes que s’elaboren, cultiven i produeixen a la comarca.
Les noves formes d’elaborar i cuinar productes que han estat a les cuines de muntanya des de fa segles suposen la millor manera d’unir tradició i innovació, amb el protagonisme indiscutible dels productes de proximitat elaborats per petits productors de la zona, però també amb el talent i dedicació dels restauradors que hi participen.
2es Jornades Gastronòmiques KM0.
M | T | W | T | F | S | S |
---|---|---|---|---|---|---|
|
|
|
|
|
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
|
30 |
31 |
|
|
|
|
|
|
Jueves, 1 Octubre, 2020 - 09:00 - Domingo, 1 Noviembre, 2020 - 09:00