Activités | Alta Ribagorça
Agenda

Activités Juin de 2023

M T W T F S S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
02 de Juin

Activitat Plens de vida - CAIXABANK. Un cop finalitzada l'activitat, des del programa Plens de vida Caixabank, s'ofereix una activitat de Cinefòrum com a cloenda.

En aquest Cinefòrum, que està obert a tothom del municipi que estigui interessat en participar, s'obsequiarà amb un detall a les persones que han participat a l'activitat de les plantes.

09 de Juin

Presentació del llibre "La veritat no està escrita" de Lolita Bosch. Divendres 9 de juny a les 19.00h a Santa Maria de Taüll

16 de Juin

Com cada estiu els pobles de la vall celebren les baixades de falles. Una tradició de culte al sol, on el foc servia per purificar camps i collites, regenerar la població i protegir-la dels mals esperits.
Festa declarada Patrimoni Immaterial per la UNESCO.

18 de Juin

UCI C2
Cross Country (XCO)
5 Km

Càmping Boneta - Barruera

Prova esportiva

MÉS INFORMACIÓ: www.vallboi.cat / www.copacatalanabtt.com/carreras/vall-de-boi-copa-catalana-internacional...

18 de Juin

La tarda del 18 de juny Sarroqueta (Alta Ribagorça) presentarà el [pre]SOLC Festival · Bioart & Society.
El SOLC · Bioart & Society neix entre l’Alt Pirineu, l’Aran i Barcelona, amb l’objectiu de crear un esdeveniment cultural: festival i fòrum, de les arts, la ciència i l’activisme per la lluita del canvi climàtic.

Qu'est-ce que tu veux faire?
Profitez des authentiques Pyrénées

Patronat Comarcal de Turisme de l'Alta Ribagorça | Av. Victoriano Muñoz, 48 | 25520 El Pont de Suert | Tel. 973 69 04 02 | pturisme@ccar.ddl.net