Patronat Comarcal de Turisme de l'Alta Ribagorça

Benvinguts a la Web de l'Alta Ribagorça!


Esteu aquí: Inici Notícies El Consell Comarcal edita un plànol pels amants de la pesca

El Consell Comarcal edita un plànol pels amants de la pesca

El Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça, amb la col·laboració del Centre de Fauna del Pont de Suert i les dos associacions de pesca de la comarca, la de l’Alta Ribagorça i de la Vall de Boí, han editat un fullet dirigit als amants de la pràctica de la pesca.

 

 

Josep Lluís Farrero, conseller de Turisme del Consell Comarcal ha comentat que “l’objectiu del fullet és promocionar una activitat esportiva que té molt potencial a la comarca donada la gran qualitat dels rius Noguera Ribagorçana i Noguera de Tor, reconeguda pels pescadors”.

 

A més d’informació sobre la normativa vigent, el fullet també informa sobre els diferents tipus de trams existents als rius, els punts de venda dels tiquets per practicar de la pesca i un mesurador de les captures.

 

Josep Lluís Farrero també ha comentat que “hem volgut facilitat al màxim tota la informació que el practicant de la pesca necessita i esperem que ens ajudi a promocionar aquest recurs turístic que pot esdevenir molt important en un futur no molt llunyà”.

 

El conseller de turisme ha informat que també s’han organitzat cursos de pesca que es realitzaran en una bassa habilitada al Centre de Fauna del Pont de Suert. Els cursos es duran a terme del 25 de juny a l’11 de setembre coincidint amb la temporada de la pesca.

 Pesca Centre de Fauna 2

Accions del document
Informació útil
  • Punts d'Informació
  • Adreces i Telèfons d'Interès
  • Com Arribar
© Patronat Comarcal de Turisme de l'Alta Ribagorça  |  Av. Victoriano Muñoz, 48 25520 El Pont de Suert  |  Tel. 973 69 04 02 Fax. 973 69 05 75  |  pturisme@ccar.ddl.net

Semic Internet
Loading...