Patronat Comarcal de Turisme de l'Alta Ribagorça

Benvinguts a la Web de l'Alta Ribagorça!


Esteu aquí: Inici Notícies El Consell Comarcal presenta la nova guia de serveis 2015 al II Salo de l’Esport i Turisme de Muntanya de Lleida

El Consell Comarcal presenta la nova guia de serveis 2015 al II Salo de l’Esport i Turisme de Muntanya de Lleida

El Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça aprofitarà la serva presència al II Saló de l’Esport i Turisme de Muntanya que es realitza durant tot el cap de setmana a Lleida per presentar la nova “guia de serveis 2015”. El Consell Comarcal també compartirà l’estand del Patronat de Turisme de la Vall de Boí.

 

Josep Lluís Farrero, conseller de turisme del Consell Comarcal, ha comentat que “aprofitarem la presència al saló per presentar el plànol guia de serveis per al 2015”. En aquesta guia es detallen els serveis i els preus dels allotjaments turístics, restaurants, empreses d’esports de la comarca, entre d’altres serveis.

 

Els visitants al Saló, també podran conèixer tota l’oferta de serveis, senders i proves esportives que es realitzaran durant aquest any a l’Alta Ribagorça.

 

D’altra banda, onze productors agroalimentaris de la comarca també seran presents en aquest Saló per tal de donar a conèixer els productes que s’elaboren a la comarca.

Accions del document
Informació útil
  • Punts d'Informació
  • Adreces i Telèfons d'Interès
  • Com Arribar
© Patronat Comarcal de Turisme de l'Alta Ribagorça  |  Av. Victoriano Muñoz, 48 25520 El Pont de Suert  |  Tel. 973 69 04 02 Fax. 973 69 05 75  |  pturisme@ccar.ddl.net

Semic Internet
Loading...