Patronat Comarcal de Turisme de l'Alta Ribagorça

Benvinguts a la Web de l'Alta Ribagorça!


Esteu aquí: Inici Notícies ELS PRODUCTES AGROALIMENTARIS DE L’ALTA RIBAGORÇA S’EXPOSEN A LA FIRA SANT MIQUEL DE LLEIDA

ELS PRODUCTES AGROALIMENTARIS DE L’ALTA RIBAGORÇA S’EXPOSEN A LA FIRA SANT MIQUEL DE LLEIDA

Els passats dies 24 al 27 de setembre, el Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça va estar present en la 61a edició de la Fira de Sant Miquel a Lleida amb un estand en l’espai “Aliments del Territori i Tu”.

 

En aquest espai, tots els visitants van tenir la possibilitat de conèixer diferents productes alimentaris « Made In Alta Ribagorça » com el xolís, les melmelades, la cervesa artesana, pa de pagès de qualitat, bolets, pomes de Llesp, licors d’herbes, entre d’altres. Un tast de l’Alta Ribagorça.

 

També  es van promocionar les 21es Jornades Gastronòmiques del Bolet a l’Alta Ribagorça, que s’iniciaran el 9 d’octubre fins l’1 de novembre.

 

D’altra banda, en l’espai del showcocking, el Balneari de Caldes de Boí va presentar 4 plats indicats de la cuina per cuidar la pell “menu in your skin” el divendres 25 d’octubre, amb gran acceptació per part dels degustants.

 

 

Des del Consell Comarcal  estem decidits a aconseguir un coneixement de tots els recursos i productes que es caracteritzen per la seva elaboració artesanal als consumidors finals des del Pirineu de Lleida i concretament de l’Alta Ribagorça.

Accions del document
Informació útil
  • Punts d'Informació
  • Adreces i Telèfons d'Interès
  • Com Arribar
© Patronat Comarcal de Turisme de l'Alta Ribagorça  |  Av. Victoriano Muñoz, 48 25520 El Pont de Suert  |  Tel. 973 69 04 02 Fax. 973 69 05 75  |  pturisme@ccar.ddl.net

Semic Internet
Loading...