Patronat Comarcal de Turisme de l'Alta Ribagorça

Benvinguts a la Web de l'Alta Ribagorça!


Esteu aquí: Inici Termalisme i Wellness

Termalisme i Wellness

ESTACIÓ TERMAL CALDES DE BOÍ

L’Estació Termal Caldes de Boí, situada a la Vall de Boí, a 10 km del Parc Nacional d’Aigüestortes i a una altitud de 1.500 m abasta una gran extensió amb 24 hectàrees de superfície enjardinades on es troben repartides 37 deus d’aigües mineromedicinals fredes i calentes (declarades d’utilitat pública el 20 de desembre de 1887) de diverses composicions i temperatures, que van dels 4ªC als 56ªC.

El centre termal d’estètica i bellesa ofereix una àmplia i diversificada gamma de serveis i tractaments. Entre tots els tractaments cal destacar les estufes naturals, la fangoteràpia i les inhalacions. Disposa juntament amb dos hotels, d’àmplies instal•lacions, en un entorn envejable on es duen a terme els més moderns tractaments d’estètica i bellesa.

Us recordem que durant els mesos de Agost i Setembre el Dr. Jordi Bosch ens acompanyarà al Balneari de Caldes de Boí, i ens portarà les novetats en teràpies bio-naturals que promou aquest any.

 

Ens els documents adjunts trobareu tota la informació

 

Bio estetica

Bio terapia neural

 

Carta de serveis termals de la temporada 2017 del Balneari.


Carta de servicios termales de la temporada 2017 del Balneario.

 

Per a més informació sobre els tractaments termals, indicacions terapèutiques, serveis d’estètica i bellesa i espais lúdics:

Tel. 973 696210
info@caldesdeboi.com
www.caldesdeboi.com

SPA AUGUSTA

L’Spa Augusta és una moderna instal•lació situada al Resort de Boí Taüll.

La gran varietat de tractaments com el quiromassatge, wellness, hidroteràpia, estètica facial i corporal amb la utilització de materials naturals, olis essencials i productes de les marques més prestigioses et faran sentir les millors sensacions desprès de l’esqui i també durant tot l’any.

Per a més informació:
Aparthotel Augusta – Pla de l’Ermita -7
Tel. 973 696755
spaaugusta@boitaullresort.es
www.boitaullresort.com

Accions del document
© Turisme Alta Ribagorça
© Turisme Alta Ribagorça
© Turisme Alta Ribagorça
Informació útil
  • Punts d'Informació
  • Adreces i Telèfons d'Interès
  • Com Arribar
© Patronat Comarcal de Turisme de l'Alta Ribagorça  |  Av. Victoriano Muñoz, 48 25520 El Pont de Suert  |  Tel. 973 69 04 02 Fax. 973 69 05 75  |  pturisme@ccar.ddl.net

Semic Internet
Loading...