Nàutic Alta Ribagorça Aventura | Alta Ribagorça
Nàutic Alta Ribagorça Aventura imatge

Nàutic Alta Ribagorça Aventura

Tel. 973 690 065 / 608 635 659
ferranmf1@gmail.com

El Nàutic Alta Ribagorça Aventura es va posar en funcionament l'any 1995, fruit de la necessitat de potenciar els recursos naturals de la comarca per cobrir la creixent demanda d'activitats de lleure que el turisme sol·licitava. Així, un grup d'emprenedors van apostar per convertir en lleure quelcom que fins el moment era un recurs energètic industrial: les aigües tranquil·les d'un embassament destinades a abastir les turbines d'una central hidroelèctrica. L'aposta, anys després i amb canvis en la societat inicial de gestió, s'ha mostrat plenament efectiva com a activitat complementària a totes les altres ofertades a la comarca, amb un reconegut alt grau de satisfacció per part dels usuaris (locals i turisme) que han trobat en el pantà d'Escales un espai de relax, de gaudi i de perfecta harmonia de barreja entre la natura i el lleure.

L'empresa Nautic Alta Ribagorça Aventura ofereix els serveis de  canoa canadenca , canoes (tot el dia), piragüisme, windsuf , vela, esquí aquàtic, hydrotread-donuts individual i doble, patins amb pedals, lloguer de motores , excursions amb lanxa a pobles abandonats, fauna i flora, descens de barrancs + 1 hora de rem, cursos de windsurf i d’iniciació a la vela.

Qué vols fer?
Gaudeix de l'autèntic Pirineu

Patronat Comarcal de Turisme de l'Alta Ribagorça | Av. Victoriano Muñoz, 48 | 25520 El Pont de Suert | Tel. 973 69 04 02 | pturisme@ccar.ddl.net