Descens de barrancs | Alta Ribagorça
Descens de barrancs imatge

Descens de barrancs

Barrancs ribagorçans. El desgel de l’alta muntanya alimenta en primavera i bona part de l'estiu els torrents i engorjats de la comarca de la Ribagorça on la combinació entre paisatge i aigua és ideal. El barranquisme en aquesta zona del Pirineu ens proporciona des d'agradables passejades aquàtiques fins a vertiginosos tobogans, salts i ràpels en una zona extensa. Cal destacar dos dels barrancs estrella: el barranc Viu de Llevata i el barranc d'Erta.

El descens de barrancs és una activitat esportiva que consisteix a progressar per la llera d'un riu excavat a la roca mitjançant diferents tècniques: progressió, salts, tobogans, ràpels, passamans que faran que el descens sigui inoblidable.

L'Alta Ribagorça ens ofereix una selecció de barrancs de diversos nivells i dificultats. Un dels barrancs estrella és el de Viu de Llevata, comercialitzat per empreses de tot el Pirineu. Les seves aigües cristal·lines i la roca calcària ens ofereix un escenari de conte. Altres barrancs a la zona són Erta, el barranc de Durro i el de Sallent tots equipats.

El descens de barrancs és una activitat ideal per realitzar també amb família. Les empreses recomanen a partir de 7 anys. Trobaràs empreses especialitzades al territori que t'oferiran un guiatge segur, t’assessoraran sobre les condicions i proporcionaran el material necessari per realitzar l'activitat.

Qué vols fer?
Gaudeix de l'autèntic Pirineu

Patronat Comarcal de Turisme de l'Alta Ribagorça | Av. Victoriano Muñoz, 48 | 25520 El Pont de Suert | Tel. 973 69 04 02 | pturisme@ccar.ddl.net