Balneari Caldes de Boí | Alta Ribagorça
Balneari Caldes de Boí imatge

Balneari Caldes de Boí

Tel. 973 696 210
http://www.caldesdeboi.com/
info@caldesdeboi.com

 

El Balneari de Caldes de Boí es troba situat en ple cor de la Vall de Boí a 1.500 metres d’altitud, envoltat de paratges espectaculars, llacs, rius i salts d’aigua. Un indret amb un 100% d’oxigen pur.

Aquesta Vall configura un entorn únic i incomparable, ja que, a més del balneari, compta amb un conjunt d’esglésies romàniques declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO; i l'únic Parc Nacional de Catalunya, el Parc Nacional d'Aigüestortes i l' Estany de Sant Maurici. Tot això ho converteix en un lloc ideal per als amants de la natura, el benestar i el relax. A més a més, l'entorn que l'envolta permet realitzar tot tipus d'activitats relacionades amb la muntanya i l'aire lliure.

Un dels principals atractius és, sens dubte, el Centre Termal i els seu programes de salut autèntics i avantguardistes. Gràcies als 37 manantials, que emanen per una superfície de 24 hectàrees de jardins, el Balneari de Caldes de Boí és l' estació termal amb una major varietat d' aigües mineromedicinals, raó per la qual va entrar al Llibre Guinness del Rècords Mundials.

Les aigües de Caldes de Boi són mineromedicinals de diferents composicions i temperatures, que van dels 4ºC fins als 56ºC. Del Manantial “Font del Bou” neix l'aigua mineral que s'envasa i es comercialitza sota la denominació de "Caldes de Boí". www.aguadecaldesdeboi.com

El Centre Termal de Caldes de Boí, es troba ubicat a l'edifici contigu a l'Hotel Manantial ****. Entre la seva gran varietat d'espais especialment dissenyats per a l'aplicació de tots els tractaments que s’ofereixen,  poden trobar una piscina climatitzada d’ aigua mineromedicinal, zona de circuit termal, saunes, jacuzzis, vaporariums, estufes naturals, sales d'inhalacions, cabines de massatge i una gran varietat de dutxes i banyeres terapèutiques.

Es te registre de l'efecte terapèutic de les seves aigües des de l'època romana, sent a finals del segle XVIII quan es realitzen les primeres anàlisis  per a poder donarli el valor mèdic i científic, donat que ja eren famoses per els seus efectes per a recuperar la Salut.

Caldes de Boí compta amb 37 manantials de temperatures que oscil·len entre els 4 ºC i els 56 ºC que permeten realitzar una gran varietat de tècniques termals diàries.

Qué vols fer?
Gaudeix de l'autèntic Pirineu

Patronat Comarcal de Turisme de l'Alta Ribagorça | Av. Victoriano Muñoz, 48 | 25520 El Pont de Suert | Tel. 973 69 04 02 | pturisme@ccar.ddl.net