Café Sedona | Alta Ribagorça
Café Sedona imatge

Café Sedona

Avinguda de les Feixes, 2
25528 Taüll
Tel. 973 696 254 / 645 750 600
www.alberguetaull.com; http://alberguelacoma.com/ca/ 

alberglacoma@gmail.com; info@alberglacoma.com

A la Vall de Boí concretament al poble Taüll podeu trobar un espai dedicat a la cuina regional i internacional, tot elaborat sempre amb productes frescos de la zona, destacant la nostra especialitat de la casa, el menjar mexicà. El seu nom és Cafè Sedona, un lloc ideal per a tot tipus de públics. Oferim una àmplia carta de menjars i menús, aptes per a totes les butxaques, podent gaudir d’un lloc molt especial gràcies a les nostres meravelloses vistes a l'església de Sant Climent, declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco.

Dins el Cafè Sedona trobaràs també dos espais independents, un d'ells compta amb tres sofàs on relaxar-se i gaudir d'una bona xocolata calenta els dies de neu, per finalitzar el dia, també pot demanar la nostra àmplia carta de gintònics especials i pels dies més calorosos tenim la nostra gran terrassa.

Gràcies a tot això, la decoració i l'ambient del lloc, Cafè Sedona s'ha convertit un lloc perfecte per reunir-se amb amics, gaudir d'una vetllada romàntica o passar una bona estona en família.

Qué vols fer?
Gaudeix de l'autèntic Pirineu

Patronat Comarcal de Turisme de l'Alta Ribagorça | Av. Victoriano Muñoz, 48 | 25520 El Pont de Suert | Tel. 973 69 04 02 | pturisme@ccar.ddl.net