Presentació de [pre]SOLC Festival · Bioart & Society. | Alta Ribagorça

Presentació de [pre]SOLC Festival · Bioart & Society.

M T W T F S S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Domingo, 18 Junio, 2023 - 17:30

La tarda del 18 de juny Sarroqueta (Alta Ribagorça) presentarà el [pre]SOLC Festival · Bioart & Society.
El SOLC · Bioart & Society neix entre l’Alt Pirineu, l’Aran i Barcelona, amb l’objectiu de crear un esdeveniment cultural: festival i fòrum, de les arts, la ciència i l’activisme per la lluita del canvi climàtic.
El SOLC es caracteritza pel Bioart, una especialitat distingida per la promoció del canvi social i per una mirada més sostenible. El plantejament d’aquest esdeveniment artístic i cultural té una perspectiva local, interregional i internacional, mostrant el seu valor per al desenvolupament més harmònic de l’ecologisme i l’economia sostenible.

El 18 de juny es realitzarà a Sarroqueta un acte, una primera presentació del festival, un [pre] SOLC. S'hi parlaran dels objectius del festival amb un diàleg informal sobre què es podrà veure i gaudir a l'esdeveniment, una reflexió sobre el concepte del Bioart i un conversatori sobre el territori i paisatge que porta per títol: L'Empelt com a metàfora. L'activitat és de caràcter gratuït i oberta a tothom.

El SOLC testimonia un conjunt de canvis fonamentals en com vivim, treballem i entenem el món contemporani. Aquests canvis estan impactant no només en com relacionem la cultura, la innovació i el desenvolupament sostenible, sinó també en l’anomenada “connectivitat intel·ligent” entre l’entorn urbà, rural.

La cultura juga un paper essencial per conscienciar la ciutadania en la conservació i protecció del medi ambient i per imaginar futurs alternatius de la mà dels projectes artístics.

El projecte ha estat seleccionat per la fundació Catalunya Cultura i compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Fabra i Coats: Fàbrica de Creació, l'Associació Catalana de professionals de l'Antropologia i d'altres institucions culturals i del territori.

¿Qué quieres hacer?
Disfruta del auténtico Pirineo

Patronat Comarcal de Turisme de l'Alta Ribagorça | Av. Victoriano Muñoz, 48 | 25520 El Pont de Suert | Tel. 973 69 04 02 | pturisme@ccar.ddl.net