Flor de Neu | Alta Ribagorça
Flor de Neu imatge

Flor de Neu

Única de Sarroqueta
25520 Sarroqueta
Tel. 639 069 010
www.apartamentosflordeneu.com
reserves@hotelflordeneu.com

Els Apartaments Flor de Neu, situats a Sarroqueta (municipi del Pont de Suert), estàn perfectament situats per a accedir a tots els llocs d'interès de la zona. El nucli del Pont de Suert, com a capital de l'Alta Ribagorça, compta amb tots els serveis per a fer la teva estada més agradable si cap.
Des de la seva situació privilegiada pot oferir una gran varietat d'activitats, tant a la temporada d'hivern com a la d'estiu.

Molt ben comunicat per a visitar la Vall d´Aran (35 min), les pistes d'esquí de Baqueira-Beret (45 min), Vielha (35 min)... pel nou túnel Juan Carlos I. També pot visitar la comunitat veïna d'Aragó, en concret Huesca, la seva capital i Benasque (30 min). El centre de la Vall de Benasque, anomenat també la "Vall Amagada", sobresurt pels seus valors paisatgístics i naturalistes, ja que aquí es troba el Parc Natural de Posets-Maladeta i el pic Aneto, i les pistes d'esquí de Cerler.

Qué vols fer?
Gaudeix de l'autèntic Pirineu

Patronat Comarcal de Turisme de l'Alta Ribagorça | Av. Victoriano Muñoz, 48 | 25520 El Pont de Suert | Tel. 973 69 04 02 | pturisme@ccar.ddl.net