Restaurants a l'Alta Ribagorça | Alta Ribagorça
Activitats

Restaurants a l'Alta Ribagorça

La nostra és una cuina de muntanya, basada ens els recursos naturals i elaborada seguint antigues tradicions. El corder té una gran tradició culinària, el porc i els seus derivats són també molt apreciats. Altres plats com la “vianda” (l’escudella de l’Alta Ribagorça), els civets i la cuina dels bolets són alguns dels eixos bàsics de la gastronomia que ens permeten gaudir d’una curiosa barreja de productes i estils que van de la cuina més tradicional a la més creativa i elaborada.

Les Jornades Gastronòmiques del Bolet a l’Alta Ribagorça (+info)

En arribar la tardor, i aprofitant que la natura ens regala l’inconfusible sabor d’aquests curiosos i exquisits fruits de la terra, els bolets, els restauradors duen a terme tots els caps de setmana del mes d’octubre una campanya gastronòmica basada en aquest fong tan preuat, que durant la temporada de recol·lecció és el protagonista indiscutible de les taules dels nostres restaurants.

Celìacs, intoleràncies, vegetarians i cuina ecològica.

En el buscador podeu seleccionar el tipus de cuina que necessiteu fent selecció a cuina per a celìacs, vegetarians o cuina ecològica.

Qué vols fer?
Gaudeix de l'autèntic Pirineu

Patronat Comarcal de Turisme de l'Alta Ribagorça | Av. Victoriano Muñoz, 48 | 25520 El Pont de Suert | Tel. 973 69 04 02 | pturisme@ccar.ddl.net