Activitats | Alta Ribagorça
Agenda

Activitats 05 Agost de 2023

d d d d d d d
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
20 de Juny - 10 de Setembre

Cartell amb els horaris de visita guiada i les activitats familiars per aquest estiu 2023.
Visites guiades desde dimarts a divendres a les 10 i a les 12 hores.
Visites guiades dissabte i diumenge a les 11 hores

Visites per lliure de 9 a 14 hores i de 17 a 18.30 hores
Preu: Adults 3 euros i nens 2 euros.

01 de Juliol - 31 de Agost

Voleu saber per què a la Vall de Boí hi ha tantes esglésies del mateix moment constructiu? Descobriu les esglésies amb nosaltres i us explicarem els valors excepcionals del conjunt romànic declarat Patrimoni Mundial per la UNESCO.
Tots els dies de dilluns a diumenge

17 de Juliol - 19 de Agost

El Centre de fauna del Pont de Suert acull una exposició sobre el gat fer a la seu del centre. L’exposició didàctica vol sensibilitzar a la població de les zones on viu el gat fer, oferint-li les eines per reconèixer l’espècie i participar en la seva conservació. De dimarts a divendres de 10 a 14 hores i de 17 a 18.30 hores.

05 de Agost

Paula Peso, vinguda del barri de Sant Andreu Comtal (Barcelona), canta des de petita, quan cantar es va desvetllar com la seva gran passió. Paula presenta un projecte que ens acosta a la música R&B i funk amb inspiracions de Soul. Té una veu poderosa amb un registre pronunciat que embolcalla l’escenari d’una atmosfera càlida però potent a parts iguals.

Qué vols fer?
Gaudeix de l'autèntic Pirineu

Patronat Comarcal de Turisme de l'Alta Ribagorça | Av. Victoriano Muñoz, 48 | 25520 El Pont de Suert | Tel. 973 69 04 02 | pturisme@ccar.ddl.net