Gastronomy | Alta Ribagorça

Gastronomia

Ningú no pot dubtar ja de la transformació experimentada per l’Alta Ribagorça en matèria de restauració. L’àmbit gastronòmic, d’uns anys ençà s’ha instal·lat amb força  i ho ha fet, a més, amb el valor afegit de vincular-se molt estretament amb els productes de la terra, que a l’igual que el patrimoni, son testimonis de la rica cultura i història dels ribagorçans.

La nostra, és una cuina de muntanya, basada ens els recursos naturals i elaborada seguint antigues tradicions. El corder té una gran tradició culinària, el porc i els seus derivats, són també molt apreciats. Altres plats com la “vianda” (l’escudella de l’Alta Ribagorça), els civets i la cuina dels bolets són un dels eixos bàsics de la gastronomia que ens permeten gaudir una curiosa barreja de productes i estils que van de la cuina més tradicional a la més creativa i elaborada.

Convidem a tots els amants de la bona cuina a visitar-nos, i a conèixer i assaborir qualsevol dels plats que els nostres restauradors elaboren amb professionalitat i un servei acurat.

 

 

Qué vols fer?
Gaudeix de l'autèntic Pirineu

Patronat Comarcal de Turisme de l'Alta Ribagorça | Av. Victoriano Muñoz, 48 | 25520 El Pont de Suert | Tel. 973 69 04 02 | pturisme@ccar.ddl.net