Restaurants a l'Alta Ribagorça | Alta Ribagorça
Activitats

Restaurants a l'Alta Ribagorça

La nostra cuina de muntanya es basa en recursos naturals i antigues tradicions . Tot i que el xai està molt arrelat en la tradició culinària local, el porc i els seus productes derivats també són molt valorats. Altres especialitats com la vianda (brou de carn i verdures), els guisats i els bolets són pilars gastronòmics que permeten als visitants gaudir d’una varietat original de productes i estils, des de la cuina tradicional fins a l’alta cuina.

Km0 Jornades Gastronòmiques a l'Alta Ribagorça (+ info)

Quan apareix la tardor i la natura ofereix el gust únic d’aquelles fruites curioses i exquisides del terreny, a saber, els bolets, els xefs locals duen a terme una campanya gastronòmica centrada en aquestes delícies cada setmana. Octubre. Durant tota la temporada de collita, els bolets són el número indiscutible d’un dels restaurants locals. Cuina sense gluten, antial·lèrgia, vegetariana i ecològica Utilitzeu el navegador per seleccionar el tipus de cuina que necessiteu: cuina sense gluten, vegetariana o ecològica.

Qué vols fer?
Gaudeix de l'autèntic Pirineu

Patronat Comarcal de Turisme de l'Alta Ribagorça | Av. Victoriano Muñoz, 48 | 25520 El Pont de Suert | Tel. 973 69 04 02 | pturisme@ccar.ddl.net