El Caliu | Alta Ribagorça
El Caliu imatge

El Caliu

C/ Feixanes, 11
25528 Taüll
Tel. 973 696 212 / 649 248 171
www.elcaliutaull.com
margarita@elcaliutaull.com

https://www.facebook.com/el.caliu1

https://www.instagram.com/elcaliu/?hl=es

Després d'un dia d'esquí o d'una esgotadora excursió pel romànic de la Vall de Boí, cal recuperar forces. A Taüll ens espera el restaurant El Caliu.
Recomanat per la Guia Michelin i Guia Repsol.

Cuina catalana casolana. Magret d'ànec. Escudella barrejada. Civet de senglar. Pollastre de corral. Entrecot de poltre. Flam de formatge. Crema de llimona. Amanida al Caliu. Amanida de pedrers d'ànec. Amanida de crestes de gall amb bolets.

Hi trobem una oferta gastronòmica equilibrada i suficient, a preus que no són els habituals dels restaurants a peu de pistes, en què es conjuminem la senzillesa directa d’unes carns a la brasa (acompanyades de poderoses guarnicions, com ara patates i carxofes al caliu, bolets...) amb plats més elaborats, alguns amb l'accent autòcton d’aquestes muntanyes, altres amb un discret aire afrancesat. Val a dir que tant les melmelades com els licors són casolans, elaborats per la família amb fruits silvestres collits personalment.

Qué vols fer?
Gaudeix de l'autèntic Pirineu

Patronat Comarcal de Turisme de l'Alta Ribagorça | Av. Victoriano Muñoz, 48 | 25520 El Pont de Suert | Tel. 973 69 04 02 | pturisme@ccar.ddl.net