Activitats | Alta Ribagorça
Agenda

Activitats Abril de 2023

d d d d d d d
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
03 de Abril - 09 de Abril

Us informem que com cada any per Setmana Santa, del 3 al 9 d’abril, oferim als visitants el nostre servei de visites guiades.

- Sant Climent de Taüll: 11:00h
- Sant Joan de Boí: 12:30h
- Santa Eulàlia d’Erill la Vall: 17:00h
- La Nativitat de Durro: 18:30h
- Sant Feliu de Barruera: 10:00h (dijous i divendres)

03 de Abril - 09 de Abril

Per Setmana Santa podeu venir a visitar el Centre de Fauna del Pont de Suert, del dia 3 al 9 d’abril. El centre ofereix visites guiades, didàctiques i adaptades a tot tipus de públic, a càrrec dels seus educadors. La visita guiada es realitzarà a les 11h, sent necessari reservar amb antelació.

05 de Abril

Vine a descobrir el nucli antic de Boí a través del joc gamificat "Un viatge embruixat al Pirineu". Comptaràs amb l'equip d'Animació en Acció, un grup dinamitzador que et farà més fàcil superar els reptes.

08 de Abril

Vine a descobrir el nucli antic del Pont de Suert a través del joc gamificat "Un viatge embruixat al Pirineu". Comptaràs amb l'equip d'Animació en Acció, un grup dinamitzador que et farà més fàcil superar els reptes.

08 de Abril

El grup d'acordionistes de la Ribagorça actua a la plaça Mercadal del Pont de Suert dins els actes de promoció de Setmana Santa. Vine a escoltar cançons tradicionals del Pirineu, entre elles el ball de la Bolanguera del Pallars.

09 de Abril

Vine a descobrir el nucli antic del Pont de Suert a través del joc gamificat "Un viatge embruixat al Pirineu". Comptaràs con l'equipo d'Animació en Acció, un grup dinamitzador que et farà més fàcil superar els reptes.

09 de Abril

Actuació de l'Esbart Arrels de Lleida de la ballada de 30 minuts, iniciant el ball amb la Bolangera del Pallars per donar a conèixer el significat i la bellesa de la dansa catalana, respectant al màxim la seva puresa, com a identitat del poble català, considerant que la dansa és una excel·lent manera de comunicació i expressió dels pobles.

Qué vols fer?
Gaudeix de l'autèntic Pirineu

Patronat Comarcal de Turisme de l'Alta Ribagorça | Av. Victoriano Muñoz, 48 | 25520 El Pont de Suert | Tel. 973 69 04 02 | pturisme@ccar.ddl.net