Festival de Senderisme CAMIN_art | Alta Ribagorça

Festival de Senderisme CAMIN_art

Vendredi , 24 Mai, 2024 - 09:00 - Dimanche, 26 Mai, 2024 - 15:00
https://visitaelpontdesuert.com/festival-de-senderisme-camina-pel-pont-de-suert/

La primera edició de CAMIN_art entrellaça l’art de caminar amb el ric patrimoni cultural d’interès artístic del municipi d’El Pont de Suert (Alta Ribagorça). A partir d’una extensa xarxa de camins històrics, aquest nou festival de senderisme proposa conèixer, pas a pas, indrets com les antigues mines de Malpàs, el pas del Portús, el despoblat d’Erillcastell o petits pobles plens d’història com Llesp, Sarroqueta i Castilló de Tor.

CAMIN_art és un festival pensat per a tota mena de caminadors. També per als més llunàtics, amb una exposició i una xerrada sobre com ‘Abans miràvem la Lluna per tot’. Sense deixar de mirar la Lluna, els assistents podran gaudir d’una nit astronòmica amb Celístia Pirineus i, ja de dia, tindrà lloc un Vermut Gastronòmic Musical organitzat pel Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça amb la participació de restauradors locals i el grup musical ROS.

Qu'est-ce que tu veux faire?
Profitez des authentiques Pyrénées

Patronat Comarcal de Turisme de l'Alta Ribagorça | Av. Victoriano Muñoz, 48 | 25520 El Pont de Suert | Tel. 973 69 04 02 | pturisme@ccar.ddl.net