Jornades Gastronòmiques de l'Alta Ribagorça - KM0 | Alta Ribagorça
Jornades Gastronòmiques de l'Alta Ribagorça - KM0 imatge

Jornades Gastronòmiques de l'Alta Ribagorça - KM0

L’Alta Ribagorça acollirà de l'11 d’octubre al 3 de novembre les Jornades Gastronòmiques Km 0, basades en l’elaboració de plats amb tota mena de productes autòctons de la comarca.

L’Alta Ribagorça acollirà de l'11 d’octubre al 3 de novembre les Jornades Gastronòmiques Km 0, basades en l’elaboració de plats amb tota mena de productes autòctons de la comarca.Els organitzadors han explicat que pretenen donar a l'esdeveniment un aire més innovador i amb un nou format. Aquest nou format, està pensat per donar més facilitats tant als propis restaurants com als assistents de la comarca i implicarà la col·laboració dels productors locals per donar un segell propi i de qualitat als productes ribagorçans. Aprofitant aquesta riquesa autòctona, els caps de setmana des de 1’11 d’octubre al 3 de novembre, 7 restauradors i el Patronat Comarcal de Turisme, organitzaran les esmentades Jornades. Les Jornades Gastronòmiques Km 0 són un vehicle de promoció de la riquesa gastronòmica de l’Alta Ribagorça i un bon esdeveniment de tardor de la comarca, alhora que repercuteixen favorablement en la dinamització econòmica de la zona.

Qué vols fer?
Gaudeix de l'autèntic Pirineu

Patronat Comarcal de Turisme de l'Alta Ribagorça | Av. Victoriano Muñoz, 48 | 25520 El Pont de Suert | Tel. 973 69 04 02 | pturisme@ccar.ddl.net