2es Jornades Gastronòmiques KM0. | Alta Ribagorça
2es Jornades Gastronòmiques KM0. imatge

2es Jornades Gastronòmiques KM0.

La tardor arriba carregada de sabor a l’Alta Ribagorça: des d l’1 d’octubre i fins l’1 de novembre, podreu tastar els millors productes del territori als diversos restaurants de la comarca que participen a la 2ª edició de les Jornades Gastronòmiques KM0.

La tardor arriba carregada de sabor a l’Alta Ribagorça: durant el mes d’octubre podreu tastar els millors productes del territori als diversos restaurants de la comarca que participen a la 2ª edició de les Jornades Gastronòmiques KM0.
Amb propostes elaborades amb productes de proximitat -com les carns de vedella, poltre o corder, els formatges, les maduixes i pomes, la mel, les herbes aromàtiques, els bolets o el pa artesà- set restaurants de la comarca ofereixen menús que posen de manifest la riquesa de la nostra gastronomia i la qualitat dels productes que s’elaboren, cultiven i produeixen a la comarca.
Les noves formes d’elaborar i cuinar productes que han estat a les cuines de muntanya des de fa segles suposen la millor manera d’unir tradició i innovació, amb el protagonisme indiscutible dels productes de proximitat elaborats per petits productors de la zona, però també amb el talent i dedicació dels restauradors que hi participen.

Qué vols fer?
Gaudeix de l'autèntic Pirineu

Patronat Comarcal de Turisme de l'Alta Ribagorça | Av. Victoriano Muñoz, 48 | 25520 El Pont de Suert | Tel. 973 69 04 02 | pturisme@ccar.ddl.net