Via Ferrada Tossal de Miravet | Alta Ribagorça
Via Ferrada Tossal de Miravet imatge

Via Ferrada Tossal de Miravet

La via ferrada Tossal de Miravet està situada entre El Pont de Suert i Bonansa. Es tracta d’una via molt completa adreçada a tots el públics. Dividida en diversos trams en funció del nivell de dificultat. Té tots els ingredients per passar un matí o tarda ple de diversió i adrenalina.Ponts tibetans, tirolina impactant i una progressió preciosa amb vistes a tota la vall.

La seva inauguració va ser l’any 2009. Va estar possible gràcies al suport de l’Associació per al Desenvolupament de la Ribagorça Romànica. La via, equipada per membres de l’Escola Catalana de Muntanya del Pont de Suert ECEM, es va crear per beneficiar a diversos públics.

La via ferrada Tossal de Miravet formava part d’un projecte més ambiciós que comprenia la creació de diverses rutes per la Ribagorça natural. Crea un nou producte específic pels amants d’aquesta disciplina i un nexe d’unió entre territoris. Una segona fase del projecte es va dur a terme amb la creació de la via ferrada del Pont d’Obarra (Ribagorça Aragonesa). Hi ha una tercera via a la Vall de Boí a Barruera. En totes elles, l’objectiu es crear una oferta turística que complementés les activitats existents i potencia un públic determinat a la zona.

Qué vols fer?
Gaudeix de l'autèntic Pirineu

Patronat Comarcal de Turisme de l'Alta Ribagorça | Av. Victoriano Muñoz, 48 | 25520 El Pont de Suert | Tel. 973 69 04 02 | pturisme@ccar.ddl.net