Dansgènere, II mostra de dansa en clau de gènere | Alta Ribagorça

Dansgènere, II mostra de dansa en clau de gènere

Diumenge, 3 Setembre, 2023 (Tot el dia)
Entrada gratuïta. En diversos espais del Pont de Suert

Durant la jornada es faran quatre espectacles gratuïts oberts a tots els públics en diversos espais del Pont de Suert amb la vista posada en la igualtat de gènere.

El primer espectacle tindrà lloc a la plaça de la Confraria del Pont de Suert a les 11.30 hores amb l'obra Versos en dansa d'Irene Baró i Júlia Rosó. Versos en dansa investiga sobre els processos psicològics, en els que ens adonem que només travessant la nostra pròpia ombra guanyem el coratge de viure amb llum pròpia.

El segon acte, a les 12 hores, a sala de la confraria nova és Akelarre de huesos amb Jonathan Marineau. La mostra es defineix com una dansa sense edat, ni raça, ni gènere, ni tècnica ni virtuosisme. Filòsof, investigador del moviment i creador de la butosofia (butosofia.com). És membre de la companyia de dansa Omos Uno (Cristiane Boullosa) i dirigeix junt amb Diana Bonilla la companyia Coracor.

L'espectacle Todo bajo control amb Flor Buzzo es farà a les 18.00 hores als jardins de la biblioteca. L'espectacle ens convida a reflexionar sobre el cos com a territori on aflora la complexitat humana.

I tancarà la mostra, l'espectacle Aletheia a les 18.45 hores amb Las Poderio, tres dones compartint el poder que emana de cadascuna d'elles, el poder de decisió, de ser com una vol ser.

Qué vols fer?
Gaudeix de l'autèntic Pirineu

Patronat Comarcal de Turisme de l'Alta Ribagorça | Av. Victoriano Muñoz, 48 | 25520 El Pont de Suert | Tel. 973 69 04 02 | pturisme@ccar.ddl.net