Festival Gure Sheepdog Trail i XXII Fira ramadera a Barruera | Alta Ribagorça

Festival Gure Sheepdog Trail i XXII Fira ramadera a Barruera

d d d d d d d
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
 
 
 
Divendres, 24 Setembre, 2021 (Tot el dia)

Població Barruera
El Gure és un concurs amb esperit local i amb projecció internacional que acull pastors d’arreu d’Europa i un jurat reconegut internacionalment, molts d’ells ramaders i productors en els seus països d’origen.

El Festival Gure més enllà d’un concurs de gossos de pastoreig es presenta com un espai de trobada dels sector ramader dels Pirineus, promovent el consum i l’intercanvi entre productors locals, ramaders, emprenedors del mon rural, entitats sense ànim de lucre i institucions.

En aquest sentit al festival es faran tallers i demostracions de treball real amb el maneig de vaques, xerrades de diferents feines i races de gossos tant de pastor com de protecció.

Paral·lelament al concurs Barruera farà la seva 21 edició de la Fira ramadera, recuperada pels veïns després de dècades sense celebració, la Fira serà com en anys anteriors l’aparador dels ramats de la Vall de Boí i també dels productors del Pirineu, i es veurà reforçada amb l’impuls del festival.

Amb el festival i la Fira ramadera del 24 al 26 de setembre La Vall de Boí, posarà en valor el sector ramader del municipi i la seva gran importància en el desenvolupament econòmic i sostenible de la Vall. El sector ramader podrà participar en la seva vessant més tradicional de la Fira i fent demostracions d’oficis antics, però també tindrà la possibilitat de conèixer i compartir experiències més innovadores i tecnològiques aplicades amb modernes xerrades i participació d’exemples i professionals d’arreu.

Qué vols fer?
Gaudeix de l'autèntic Pirineu

Patronat Comarcal de Turisme de l'Alta Ribagorça | Av. Victoriano Muñoz, 48 | 25520 El Pont de Suert | Tel. 973 69 04 02 | pturisme@ccar.ddl.net