Presentació de la novel·la L’assassí del Tirant de Jordi Fernando Aloy | Alta Ribagorça

Presentació de la novel·la L’assassí del Tirant de Jordi Fernando Aloy

d d d d d d d
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
 
 
 
Divendres, 24 Novembre, 2023 - 18:00
A la Biblioteca Municipal del Pont de Suert

Aquest divendres 24 de novembre a les 18h us convidem a la presentació de la novel·la L’assassí del Tirant de la mà del nou autor local Jordi Fernando Aloy.

La novel·la, gran part escrita a la nostra comarca i de gènere literari policíac, ens narra un thriller amb rerefons històric en que un filòleg jubilat que està acabant la tesi sobre Tirant lo Blanch investiga uns assassinats en serie que podrien tenir relació amb l'obra de Joanot Martorell. Un cop jubilat, l'Arnau Julià decideix acabar la tesi sobre Tirant lo Blanc que fa anys que te arraconada. Un dia, per casualitat, escolta a la ràdio el cas d'un crim que hi va haver a Sants als anys cinquanta en que la víctima va morir en un acte de crueltat extrema. A prop de l'escena del crim, es va trobar un missatge que l'Arnau identifica com una referencia a l'obra de Joanot Martorell. Aquest primer indici el porta a conèixer un criminòleg recelós que guarda informació sobre una serie d'assassinats comesos en èpoques i llocs diferents i que podrien estar relacionats amb l'obra protagonitzada pel Tirant. Tot indica que el doctorand s'haurà d'enfrontar a algú molt meticulós, sense escrúpols i amb un objectiu ben clar.
Un thriller protagonitzat per un filòleg obstinat i la seva directora de tesi que recorre diferents escenaris històrics del segle XX i revela la brutalitat d'uns crims propiciats per un odi ancestral.

Qué vols fer?
Gaudeix de l'autèntic Pirineu

Patronat Comarcal de Turisme de l'Alta Ribagorça | Av. Victoriano Muñoz, 48 | 25520 El Pont de Suert | Tel. 973 69 04 02 | pturisme@ccar.ddl.net