Pubill | Alta Ribagorça
Pubill imatge

Pubill

3 Espigues
Passeig Sant Feliu, 39
25527 Barruera
Tel. 609 038 291
http://casahortal.com/casapubill/
info@casahortal.com

Casa Pubill eren dos pallers units per una era, lloc on antigament es mallava.

Recentment reformats i conservant la mateixa estructura de cavalls de fusta, s’adapten com a 2 ARIS totalment equipats i amb el pati comunitari amb barbacoa.

Casa Rural 1 (4 places) consta de planta baixa amb cuina – menjador, equipada amb rentaplats, rentadora, microones i decoració rústica. Al primer pis s’ hi troben les 2 habitacions amb bany propi, sostre de fusta i viga vista i parquet al terra.

Casa Rural 2 (8 places) igualment planta baixa on es troba una cuina – menjador equipada amb forn, microones, rentavaixelles, rentadora… Al primer pis s’ hi troben 2 banys i 3 habitacions dobles, una d’ elles comunicada amb un altell que funciona com a una altra habitació. Tot decorat amb mobles rústics, parets de pedra vista i fusta.

Visites a la nostra explotació agraria, producció de carn ecològica, productes de l’hort de temporada i animals de granja.

Qué vols fer?
Gaudeix de l'autèntic Pirineu

Patronat Comarcal de Turisme de l'Alta Ribagorça | Av. Victoriano Muñoz, 48 | 25520 El Pont de Suert | Tel. 973 69 04 02 | pturisme@ccar.ddl.net