Aigua Caldes de Boí | Alta Ribagorça
Aigua Caldes de Boí imatge

Aigua Caldes de Boí

Aguas Minerales de Caldes de Bohí
Travessera de Gràcia, 62 5è 4a
08006 Barcelona
Tel. 932 721 426
Fàbrica embotelladora: Tel. 973 696 083
http://www.aguadecaldesdeboi.com/
info@aguadecaldesdeboi.com

La Font del Bou és una de les fonts que emergeixen de forma natural en el Balneari de Caldes de Boí. Aquesta font va ser declarada d’utilitat pública l’any 1887 i es comercialitza sota la denominació de Caldes de Boí. La seva temperatura en el punt d’emergència és de 28º, fet pel qual es classifica com a aigua termal.

L’aigua de Caldes es filtra per les diferents capes granítiques de la zona a una profunditat de 3.000 metres durant un procés d’aproximadament 80 anys. Les propietats granítiques de la zona així com el lent procés de filtració aporten a l’aigua unes propietats úniques per a la nostra salut.

És un aigua de mineralització feble (poc residu en sec) amb un contingut baix de calci la qual cosa evita la formació de càlculs i cristalls úrics en els ronyons, i amb un alt contingut en sílice que ajuda a eliminar i evitar l’acumulació de greixos i residus, cosa que depura l’organisme.

Qué vols fer?
Gaudeix de l'autèntic Pirineu

Patronat Comarcal de Turisme de l'Alta Ribagorça | Av. Victoriano Muñoz, 48 | 25520 El Pont de Suert | Tel. 973 69 04 02 | pturisme@ccar.ddl.net