Carmela Rodríguez | Alta Ribagorça
Carmela Rodríguez imatge

Carmela Rodríguez

C/ Major 14
25520 El Pont de Suert
Tel. 973 690 713 / 622 309 618
www.carmelarodriguez.cat
carmelacrea@gmail.com

CREATIVA I MESTRA ARTESANA - MODISTERIA ECOLÒGICA - PECES D'AUTOR - BOTIGA-TALLER

Va ser en 1990, quan vaig decidir crear com a mitjà de conscienciació a través del treball creatiu en el tèxtil i com a dissenyadora i artesana, una línia especialitzada amb teixits d'origen vegetal i de cultius nets-orgànics. Estil propi i disseny atemporal, apostant des de l'inici per l'ús de fibres tèxtils vegetals que aporten naturalitat, higiene i confort. El lli per ser un dels processos tèxtils més ecològics i perquè el cultiu bio-ecològic del lli assegura el seu desenvolupament natural i net. Qualitat, naturalitat, frescor i elegància en les diferents línies de les meves accions creatives s'han centrat a manifestar i defensar la idea d'un vestir viu, amb ànima. Sent també innovadora i creant un concepte nou en el vestuari per als professionals de la salut.

Una forma de treballar i un treball que conté alguna cosa molt important que està en sintonia amb els “temps” : la síntesi de l'aspecte humà i professional (un no exclou a l'altre). “Preservació de la cultura, els oficis artesanals i el valor de la qualitat.”

RECONEIXEMENTS

Guardò- Mestra Artesana lliurat pel President de la Generalitat de Catalunya a Carmela Rodríguez pel seu extens treball creatiu en el sector tèxtil, amb una línia especialitzada en teixits d'origen vegetal i de cultius orgànics, les seves aportacions a l'ofici i a l'arrelament al territori.

Qué vols fer?
Gaudeix de l'autèntic Pirineu

Patronat Comarcal de Turisme de l'Alta Ribagorça | Av. Victoriano Muñoz, 48 | 25520 El Pont de Suert | Tel. 973 69 04 02 | pturisme@ccar.ddl.net