Licorera Vall de Boí | Alta Ribagorça
Licorera Vall de Boí  imatge

Licorera Vall de Boí

Jordi Palau Gili
C/ Sant Quirc, 13
25527 Durro
Tel. 696 065 234
www.licoreravalldeboi.com
licorsdelpirineu@gmail.com

Elaboració i venda de licor d’herbes

Les herbes aromàtiques i medicinals, així com altres tipus d'arbustos fruiters com el groseller negre (casis), naions/nabius, txordons (gerds) , entre altres, les conreem a l'indret anomenat "La Creueta" del poble de Durro situat a 1.395 m en un espai d'uns 1.000 m2. Així podem abastir-nos de productes propis i seguir elaborant artesanalment els nostres licors. Fem visites guiades. La licorera Vall de Boí va néixer l’any 2011 com a microempresa de fabricació artesanal del licor d’herbes.

Aquest licor ja l’elaborava a principis del segle XX la padrina Adela Pallejà de la Granadella (Les Garrigues) i el va ensenyar a un dels seus nets, l’Antoni.
L’Adela era traginera de pells d’animals i quan anava pels camins collia les herbes i fruits que trobava per a elaborar el seu particular licor d’herbes per consum familiar. Ja al voltant de 1980, l’Antoni va ensenyar-li a en Jordi l'elaboració tal i com ho feia la seva àvia des de jove. És així com ha perdurat fins els nostres dies.

Qué vols fer?
Gaudeix de l'autèntic Pirineu

Patronat Comarcal de Turisme de l'Alta Ribagorça | Av. Victoriano Muñoz, 48 | 25520 El Pont de Suert | Tel. 973 69 04 02 | pturisme@ccar.ddl.net