Ginast SCP | Alta Ribagorça
Ginast SCP imatge

Ginast SCP

Jaume i Pere Palacín
C/ Sant Mamés, 4 2n-3r.
25552 Vilaller
Tel. 629 778 544 / 616 941 918
ginastscp@hotmail.com

Som una petita empresa familiar formada per Pere i Jaume Palacín, tots dos amb una llarga trajectòria i experiència tant en la criança i maneig de bestiar com en la indústria càrnica. Des de fa 13 anys ens dediquem exclusivament al sacrifici, especejament i distribució de carn de xai de la nostra pròpia explotació i en ocasions d'explotacions alienes, però sempre producte local de proximitat.

Oferim un producte KM0 de màxima qualitat intervenint en tot moment en la cadena de producció respectant i tenint en compte les mesures bàsiques de benestar animal en tot el procés. Comercialitzem també vedella autòctona de ramaders de la comarca, oferint un producte de màxima qualitat als nostres clients. Tot el treball de preparació i distribució es fa des de les nostres instal·lacions situades a Ginast.

Subministrem a carnisseries de la Ribagorça i la Vall d'Aran, restaurants i establiments de la zona i també a particulars que cada vegada confien més en el nostre producte. Disposem d'explotació ramadera, sala d'especejament i transport propi. No som punt de venda, per tant els encàrrecs s'han de fer via telefònica.

Fem distribució a domicili i / o establiment del client.

Qué vols fer?
Gaudeix de l'autèntic Pirineu

Patronat Comarcal de Turisme de l'Alta Ribagorça | Av. Victoriano Muñoz, 48 | 25520 El Pont de Suert | Tel. 973 69 04 02 | pturisme@ccar.ddl.net