La Plaça | Alta Ribagorça
Hostal La Plaça 1
La Plaça imatge

La Plaça

25528 Erill la Vall
Tel. 973 696 026
www.hostal-laplaza.com
info@hostal-laplaza.com

 

Ampli i còmode restaurant amb capacitat per a 60 comensals. Reformat i acondicionat perquè la vostra visita es converteixi en una experiència inoblidable. També l'opció a l'estiu de dinar o sopar a la terrasa exterior amb excel.lent vistes del poble de Boí i les impressionants muntanyes de darrera. Zona comunicada directament amb el parquing privat de l'hotel i l'espai amb parc infantil. WIFI gratuita i possibilitat de fer l'àpat amb la mascota.

Oferim cuina tradicional d'alta muntanya a la Vall de Boí. A casa nostra podreu gaüdir d'una cuina acurada amb una sèrie de receptes que, generació darrera generació, hem anat conservant i actualitzant. Actualmet l'hotel-restaurat es conduit per dos cosins-germans nets del fundadors, cap allà al 1943 que va començar tot.
Les nostres especialitats son les sopes ( fredes o calentes ), els guisats de l'àvia, les carns ecològiques a la brasa, els productes de temporada i les nostres delicioses postres. Tota la nostra oferta gastronòmica es elaborada amb productes locals de màxima qualitat. Oferim, tant al migdia com a la nit, el menú, mig menú, menú infantil, plats a la brasa i carta de temporada. També possibilitat de fer torrades de pagés amb embotits i formatges de la Vall.

Distingit amb el segell de Turisme Familiar de la Generalitat i d´excel·lència turística de Trip Advisor.

Qué vols fer?
Gaudeix de l'autèntic Pirineu

Patronat Comarcal de Turisme de l'Alta Ribagorça | Av. Victoriano Muñoz, 48 | 25520 El Pont de Suert | Tel. 973 69 04 02 | pturisme@ccar.ddl.net