Carns de la Ribagorça | Alta Ribagorça
Carns de la Ribagorça imatge

Carns de la Ribagorça

LES MILLORS CARNS

La iniciativa “Carns de la Ribagorça” neix amb la voluntat de promoure la carn de proximitat, provinent de les explotacions ramaderes de vaques i ovelles de la comarca i distribuïda exclusivament des dels escorxadors del Pont de Suert i Vilaller. La carn identificada amb aquest distintiu és saludable amb la garantia de procedència de qualitat. Trobaràs aquest distintiu a les carnisseries adherides i als productes elaborats amb aquesta carn.

PROCEDÈNCIA KM0

Saps realment d’on prové la carn que consumeixes habitualment? Posem en valor els nostres ramaders i les nostres ramaderies. Són petites empreses familiars, arrelades al territori, que realitzen una funció molt important de manteniment del paisatge i de conservació de les races autòctones amb un llegat de costums i manera de fer heretat de pares a fills.

TERRITORI I ECOLOGIA

A través d’un sistema de cria i engreix natural, els animals s’alimenten, bàsicament, de l’herba fresca de les pastures d’alta muntanya al voltant dels paratges del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. La majoria de les nostres explotacions disposen, a més a més, del segell ecològic. Consumint aquesta carn esteu col·laborant en el manteniment d’una ramaderia sostenible en les zones de muntanya, que fa compatible la producció d’aliments amb la protecció de l’entorn.

SALUT, SABOR I QUALITAT

És una carn fresca, tendra, saludable, saborosa, i d’alta qualitat. Conté una gran diversitat de proteïnes imprescindibles en la dieta humana. També aporta ferro i vitamines i un baix contingut en greixos. És un element essencial en una dieta sana i equilibrada. Del prat a la cuina, el vostre carnisser us aconsellarà quin tipus de tall serà el més adient segons el que volgueu: per estofar, rostir al forn, per fer a la brasa o a la planxa...

ON COMPRAR CARNS DE LA RIBAGORÇA

A continuació trobareu les empreses adherides a la campanya

També et pot agradar

Si et ve de gust

Qué vols fer?
Gaudeix de l'autèntic Pirineu

Patronat Comarcal de Turisme de l'Alta Ribagorça | Av. Victoriano Muñoz, 48 | 25520 El Pont de Suert | Tel. 973 69 04 02 | pturisme@ccar.ddl.net