Raquetes de neu | Alta Ribagorça
Raquetes de neu imatge

Raquetes de neu

Els circuïts de raquetes de neu estan pensats per tot tipus de públic, des de famílies amb nens fins a esportistes avançats, i es troben localitzats a prop de l’estació d’esquí Boí-Taüll Resort. Actualment s’ofereixen dos itineraris i són d'accés lliure.

El Parc Nacional disposa també d'un programa d'excursions guiades ofertes directament a través dels guies del Parc o empreses associades. En el document adjunt trobareu tota la informació.

1.- Circuït del Pilaret del Pla de Durro de 4,3 km de longitud i recorregut circular
2.- Pujada al Pic de la Pala de Ginebrell de 4,9 km de longitud, perfectament senyalitzats amb balises de seguiment identificatius de la dificultat i amb fites quilomètriques i indicadors que reflecteixen la distància acumulada de de l’inici de l’itinerari, per tal que no hi hagi risc de pèrdua, i independents dels circuits de l’estació d’esquí.
El plantejament d’aquests circuits de raquetes per poder gaudir de la neu i la natura d’una manera senzilla i independent, ha suposat arribar a més públic i una gran demanda d’informació envers aquests nous equipaments esportius hivernals.

Alrtes opcions:
- Servei de Guiatge amb guies titulats
- Excursions guiades al Parc Nacional.

Qué vols fer?
Gaudeix de l'autèntic Pirineu

Patronat Comarcal de Turisme de l'Alta Ribagorça | Av. Victoriano Muñoz, 48 | 25520 El Pont de Suert | Tel. 973 69 04 02 | pturisme@ccar.ddl.net