Siente Boí | Alta Ribagorça
Siente Boí imatge

Siente Boí

Situat a l'Aparthotel Siente Boí**** compta amb exclusives instal·lacions dissenyades perquè et relaxis i gaudeixis del moment: 13 Sales de Tractaments, Centre de Bellesa, Piscina Exterior i un esplèndid Circuit Wellness amb piscina spa, gandula d'hidromassatge corporal, hidromassatge a cames, coll de cigne, vaporàrium, sauna, cub suec i pediluvi.

Tel. 902 406 640
Siente Boí
reservas@boitaullresort.com

L'SPA Siente Boí ofereix 1.200 m2 d'exclusives instal·lacions, on es combinen les últimes novetats en materials i productes amb els tractaments més complets i exclusius. Aquest univers d'aigua ofereix una piscina amb vistes a la vall i 13 sales de tractaments: quiromassatges, embolcalls, estètica facial i corporal, hidroteràpia i circuit wellness, compost per piscina spa, gandula d'hidromassatge corporal, hidromassatge en cames, coll de cigne, vaporàrium , cub suec i pediluvi.

A més també disposa de centre de bellesa. Tots els tractaments inclouen cromoteràpia i musicoteràpia personalitzada perquè els nostres clients es beneficiïn de la influència física i emocional que proporcionen els colors i la música: aspectes estimulants en el vermell, sedatius en el verd ... Es tracta d'una teràpia utilitzada des de temps antics en la que cada color té una vibració diferent i que actua en determinades àrees de l'organisme, ajudant a millorar el seu funcionament.

L'excel·lència en el tracte, el servei personalitzat i la incorporació de les noves tendències en els tractaments són tan sols algunes de les exquisideses que ofereix l'SPA Siente Boí.

Qué vols fer?
Gaudeix de l'autèntic Pirineu

Patronat Comarcal de Turisme de l'Alta Ribagorça | Av. Victoriano Muñoz, 48 | 25520 El Pont de Suert | Tel. 973 69 04 02 | pturisme@ccar.ddl.net