Boletaires del Pirineu | Alta Ribagorça
Boletaires del Pirineu imatge

Boletaires del Pirineu

Vivendes del Roser, Bl 5 1º D
25520 El Pont de Suert
Tel. 616 265 607
boletairesdelpirineu@hotmail.es

La nostra història es remunta fa gairebé 40 anys, quan els nostres pares aficionats a les muntanyes de la comarca de l'Alta Ribagorça, al Pirineu de Lleida, van descobrir la satisfacció de la recol·lecció dels bolets, fet que els va portar a introduir-ho a l'àmbit laboral.

Aquest sentiment per aquest sorprenent món dels bolets ha passat de pares a fills, atrets sempre per la constància, l'esforç i la satisfacció pel bon treball aconseguit.

Cada vegada més, s'estan implantant en les nostres cuines els bolets frescos i deshidratats, i ens hem anat familiaritzant amb el seu aroma i exquisit sabor tan peculiar. La infinita varietat de combinacions que es poden fer amb arrossos, pasta, salses, carns, cremes, truites i fins a arrebossats, ens ha portat a adaptar-nos a les noves necessitats del mercat.

Boletaires del Pirineu, té la seva seu al Pont de Suert (Lleida). Actualment,a més dels bolets frescos i de temporada, també disposem d'una gran varietat de bolets deshidratats i en pols.

Cep 1ª (Boletus edulis)
Cep Biruta
Trompeta (C.Cornucopiodes)
Camagroc (C. Lutescens)
Rossinyol (C.Cibarius)
Múrgula (M.Sculenta)
Carrereta (M. Oreades)
Moixernó (C. Gambosa)
Barreja de Bolets
Farina de Cep
Farina de Bolets
Risottos de Cep i de Carrereta
Risottos d’arròs Carnaroli amb Cep o amb Carrereta

Qué vols fer?
Gaudeix de l'autèntic Pirineu

Patronat Comarcal de Turisme de l'Alta Ribagorça | Av. Victoriano Muñoz, 48 | 25520 El Pont de Suert | Tel. 973 69 04 02 | pturisme@ccar.ddl.net