Parc de les Olors Prat de Sala | Alta Ribagorça
Parc de les Olors Prat de Sala imatge

Parc de les Olors Prat de Sala

Monique Climent
Camí Vell de Montanuy
25552 Vilaller
Tel. 606 507 859
https://parcdelesolors.com/prat-de-sala-alta-ribagorca/
pratdesala@parcdelesolors.com

El Prat de Sala és una finca típica de muntanya pirinenca, amb bosc, bancals i prat de dall per a que pastin els ovelles. Tot el prat està delimitat per vegetació espontània, que fa de tanca natural, juntament amb els arbres, que tradicionalment abasteixen a la família de fruits, llenya, etc... L’explotació produeix plantes aromàtiques, culinàries i medicinals d’alta muntanya en ecològic, des de la primavera fins a mitjans de la tardor.

Participem en fires de proximitat a la zona de la Ribagorça, Ribagorza i Val d’Aran, on comercialitzem els productes propis i els de la Xarxa de Parcs de les Olors. Tots els nostres productes son ecològics, naturals i artesans.
Experimentem amb les olors, els gustos, les formes i les textures de les plantes aromàtiques i medicinals. Sentim la natura!

Oferim visites guiades concertades (amb tallers per a menors d’11 anys), tallers, “berenar de pastor”, xerrades i tallers escolars de primària, secundaria i cicles formatius.
Tallers i cursos a mida.

Qué vols fer?
Gaudeix de l'autèntic Pirineu

Patronat Comarcal de Turisme de l'Alta Ribagorça | Av. Victoriano Muñoz, 48 | 25520 El Pont de Suert | Tel. 973 69 04 02 | pturisme@ccar.ddl.net