Casa Xanet | Alta Ribagorça
Casa Xanet imatge

Casa Xanet

C/ Saraís, 4
25527 Durro
Tel. 657 500 596 / 626 945 698
info@casaxanet.com
www.casaxanet.com

SERVEIS : 1 apartament (4 habitacions dobles amb llits supletoris)
TV i bany interior a totes les habitacions, menjador i sala d’estar amb llar de foc, terrassa amb barbacoa, s'admeten animals.

Benvingut a Casa Xanet, la teva llar per passar uns dies agradables a la muntanya i gaudir de tot el seu encant.
Casa Xanet és una típica casa de poble de muntanya, totalment reformada, respectant la seva antiga estructura i estil, i convertida en apartament rural l’any 2019.
El menjador i l’era, en conjunció amb el foc, el mobiliari rústic, la paret de pedra i les privilegiades vistes configuren l’ambient i l’encant típics de la vida tradicional d’aquest territori.
L'era disposa de barbacoa.
Durro és un petit poble de la comarca pirinenca de l’Alta Ribagorça, a la província de Lleida, situat dins d’un privilegiat patrimoni natural i cultural, a 1.386 m. d’altitud i amb una població d’uns 65 habitants que, tradicionalment, ha basat la seva economia en la ramaderia (bovina i ovina), l’agricultura i l’explotació de la seva riquesa forestal (pins i avets), que en l’actualitat es complementa amb l’activitat turística.

What do you want to do?
Enjoy the authentic Pyrenees

Patronat Comarcal de Turisme de l'Alta Ribagorça | Av. Victoriano Muñoz, 48 | 25520 El Pont de Suert | Tel. 973 69 04 02 | pturisme@ccar.ddl.net